Häromdagen åt vi en ny variant på halvfabrikat, självklart eko-reko.
Ravioli med spenat och ostsås och till det kom det nya för oss. Broccoli som ugnsrostades i olivolja och salt i 15 minuter på 200 grader. Mycket gott och broccolin fick en nötighet som gav denna lite trista grönsak en ny dimension. Heja broccoli!
fredag 14 december 2012
En bra vardagsmiddag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julen 2024
Förberedelserna och planeringen inför julen har varit lite annorlunda i år eller igentligen så har hela hösten varit annorlunda. Men...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Precis som mina barn gör så växte jag upp i en av Stockholms södra förorter, Bagarmossen. En klassisk förort utbyggd under en tid då man sta...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar