Häromdagen åt vi en ny variant på halvfabrikat, självklart eko-reko.
Ravioli med spenat och ostsås och till det kom det nya för oss. Broccoli som ugnsrostades i olivolja och salt i 15 minuter på 200 grader. Mycket gott och broccolin fick en nötighet som gav denna lite trista grönsak en ny dimension. Heja broccoli!
fredag 14 december 2012
En bra vardagsmiddag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Sitges och sommarens sista suck
Vi förlängde sommaren med att resa till Sitges, söder om Barcelona. Veckan bjöd på sol, värme, salta bad och ljuvlig mat! Vi kun...
-
Jag har varit ledig i två veckor. Vädret har varit växlande och den mesta av tiden har jag varit i vårt sommarhus vid havet. Äti...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar