Häromdagen åt vi en ny variant på halvfabrikat, självklart eko-reko.
Ravioli med spenat och ostsås och till det kom det nya för oss. Broccoli som ugnsrostades i olivolja och salt i 15 minuter på 200 grader. Mycket gott och broccolin fick en nötighet som gav denna lite trista grönsak en ny dimension. Heja broccoli!
fredag 14 december 2012
En bra vardagsmiddag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Sommaren 2025
Vi har tillbringat årets sommarsemester i sommarstugan i skärgården och i Jämtland. Vi har vandrat i både skog, över äng och fjäll, vi har...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Jag har varit ledig i två veckor. Vädret har varit växlande och den mesta av tiden har jag varit i vårt sommarhus vid havet. Äti...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar