Vego-pasta med härlig svamptomatsås:
Valfri kokt pasta till 4 portioner
3 knytnävar finhackade ekologiska skogschampinjoner
1 stor charlottenlök
1 ekologisk grönsaksbuljongtärning
Ekologiskt smör till stekning
1 paket ekologiska krossade tomater
2 msk vitvinsvinäger
2 msk ekologisk ketchup
Gör såhär:
Hacka och fräs lök och svamp i smör. Tillsätt det krossade tomaterna, buljongtärning, vitvinsvinäger och ketchup. Låt småkoka i 15-20 minuter. Servera med nykokt pasta och lite riven ost. Smaklig eko-reko spis!
Dagens eftermiddagsfika och mellis bestod av hembakade chokladmuffins och frukt. Just nu passar vi på och njuter av ekologisk mango som fortfarande är fin. Till det dracks det kaffe för oss stora och mellanmjölk för det små trollungarna. Härligt med minisportlov och familjemys!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar