Gårdagens middag blev fisk, panerad torsk. Det finns verkligen fördelar med att ha matkasse även om denna vecka är den sista med Ecoviva för våran del. Vi har varit väldigt nöjda men då familjen består av två stora, en liten och en pytte liten trollunge har det blivit mycket rester. Det har varit en lyx att få ekologisk mat direkt levererad hem och så skönt att inte behöva leta efter ekologiskt i mataffärerna. Nu går vi vidare och letar efter flera eko-reko företag!
Parmesanpanerad ekotorsk:
4 personer
700 gram torsk alt. valfri ekologisk vit fisk
1 dl eko mjöl
2 eko ägg
1 msk vatten
Salt
Peppar
1,5 dl eko parmesanost
Gör såhär:
Torka av fisken och lägg den i en plastpåse. Häll över mjölet och skaka. Blanda ägg, vatten, salt, peppar och parmesanost. Panera fisken i äggsmeten. Stek fisken ett par minuter på varje sida i smör på medeltemperatur. Servera med valfria tillbehör. Smaklig spis!
onsdag 6 februari 2013
Kul med vit fisk
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Ett besök i Tåkern
Jag har varit ett par dagar med jobbet i Östergötland för verksamhetsplanering. Och vilka dagar vi fick. Hösten är verkligen otrolig...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Precis som mina barn gör så växte jag upp i en av Stockholms södra förorter, Bagarmossen. En klassisk förort utbyggd under en tid då man sta...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar