Gårdagens middag blev fisk, panerad torsk. Det finns verkligen fördelar med att ha matkasse även om denna vecka är den sista med Ecoviva för våran del. Vi har varit väldigt nöjda men då familjen består av två stora, en liten och en pytte liten trollunge har det blivit mycket rester. Det har varit en lyx att få ekologisk mat direkt levererad hem och så skönt att inte behöva leta efter ekologiskt i mataffärerna. Nu går vi vidare och letar efter flera eko-reko företag!
Parmesanpanerad ekotorsk:
4 personer
700 gram torsk alt. valfri ekologisk vit fisk
1 dl eko mjöl
2 eko ägg
1 msk vatten
Salt
Peppar
1,5 dl eko parmesanost
Gör såhär:
Torka av fisken och lägg den i en plastpåse. Häll över mjölet och skaka. Blanda ägg, vatten, salt, peppar och parmesanost. Panera fisken i äggsmeten. Stek fisken ett par minuter på varje sida i smör på medeltemperatur. Servera med valfria tillbehör. Smaklig spis!
onsdag 6 februari 2013
Kul med vit fisk
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julen 2024
Förberedelserna och planeringen inför julen har varit lite annorlunda i år eller igentligen så har hela hösten varit annorlunda. Men...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Vi har haft höstlov tonåringarna och jag. Först tänkte jag inte vara ledig, killarna är stora och har mest egna planer men sedan tän...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar