Jag älskar mat och jag älskar att gå på restaurang. Det är någonting jag tyckt om sedan jag var liten. Nu när jag bestämt mig för att tänka på miljön och försöka äta ekologiskt har det blivit allt svårare.
Så grundreglerna jag satt för restaurangbesök är följande:
- försöka välja restauranger som serverar ekologisk alt. närproducerat
- välja vegetariska rätter
Igår var jag med en god vän på Vapiano. Jag åt vegetariskt både till förrätt och varmrätt. En god bruschetta med fina tomater och en pizza med rucola. Väldigt gott inte eko-reko men medveten matkonsumtion!
onsdag 14 november 2012
Restaurangbesök
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Ett besök i Tåkern
Jag har varit ett par dagar med jobbet i Östergötland för verksamhetsplanering. Och vilka dagar vi fick. Hösten är verkligen otrolig...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Precis som mina barn gör så växte jag upp i en av Stockholms södra förorter, Bagarmossen. En klassisk förort utbyggd under en tid då man sta...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar