Den fjärde middagen var denna variant på gulasch. Väldigt gott med fänkålskorv i måste jag erkänna. Vår stora trollunge älskar korv själv tycker jag att korvdjungeln just är det en djungel. Det känns som att korv är ett väldigt misshandlat livsmedel. Den rådande korvtrenden har dock gjort att varenda mataffär har varianter på "lyxkorv" som innehåller lite mera kött och inte lika många e-nummer.
Gulasch med fänkålskorv kan jag varmt rekommendera och trots det enkla ingredienserna lyckades vi få helgkänsla över måltiden. Gott och eko-reko!
söndag 4 november 2012
Gulasch med fänkålskorv
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Tack september
September bjöd verkligen på ris och ros. Mest ros var vädret, helt fantastiskt med sol och fina dagar. Jag har lärt mig att baka...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Precis som mina barn gör så växte jag upp i en av Stockholms södra förorter, Bagarmossen. En klassisk förort utbyggd under en tid då man sta...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar