Att lära på nytt och inte gå i gamla fotspår är inte alltid så lätt, framför allt inte i mataffären. Nu när jag ska handla eko-reko måste jag också prova lite nya rätter och att handla på ett nytt sätt. Utav min handling i söndags åstadkom jag köttfärssås och spagetti, risotto med sparris (som fanns hemma) och couscoussallad med rostade rotfrukter och fetaostcrème. Till frukost blev det havregrynsgröt, äppelmos och mjölk för hela slanten. Hoppas på en utflykt som kan ge lite matinspiration och ökad kunskap.
torsdag 17 maj 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Sitges och sommarens sista suck
Vi förlängde sommaren med att resa till Sitges, söder om Barcelona. Veckan bjöd på sol, värme, salta bad och ljuvlig mat! Vi kun...
-
Jag har varit ledig i två veckor. Vädret har varit växlande och den mesta av tiden har jag varit i vårt sommarhus vid havet. Äti...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar