Att lära på nytt och inte gå i gamla fotspår är inte alltid så lätt, framför allt inte i mataffären. Nu när jag ska handla eko-reko måste jag också prova lite nya rätter och att handla på ett nytt sätt. Utav min handling i söndags åstadkom jag köttfärssås och spagetti, risotto med sparris (som fanns hemma) och couscoussallad med rostade rotfrukter och fetaostcrème. Till frukost blev det havregrynsgröt, äppelmos och mjölk för hela slanten. Hoppas på en utflykt som kan ge lite matinspiration och ökad kunskap.
torsdag 17 maj 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej december!
Äntligen kom den, vintern med minusgrader och ett lätt snötäcke. Jag blir direkt så mycket gladare och lättare till sinnet. Förs...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Precis som mina barn gör så växte jag upp i en av Stockholms södra förorter, Bagarmossen. En klassisk förort utbyggd under en tid då man sta...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar