Att lära på nytt och inte gå i gamla fotspår är inte alltid så lätt, framför allt inte i mataffären. Nu när jag ska handla eko-reko måste jag också prova lite nya rätter och att handla på ett nytt sätt. Utav min handling i söndags åstadkom jag köttfärssås och spagetti, risotto med sparris (som fanns hemma) och couscoussallad med rostade rotfrukter och fetaostcrème. Till frukost blev det havregrynsgröt, äppelmos och mjölk för hela slanten. Hoppas på en utflykt som kan ge lite matinspiration och ökad kunskap.
torsdag 17 maj 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julbord på Långbro värdshus
Igår åt vi årets första julbord på Långbro värdshus. Väldigt mysigt och gott. Att få tid tillsammans med tonåringarna och sitta lä...
-
Jag har varit ledig i två veckor. Vädret har varit växlande och den mesta av tiden har jag varit i vårt sommarhus vid havet. Äti...
-
Idag hittade jag av en slump ett digitalt verktyg som jag tycker att det borde pratas mer om CIX . Verktyget hjäper dig som konsult, entrep...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar