onsdag 24 oktober 2012

Trattkantarellomelett

Här om dagen åt vi en riktigt enkel och god lunch. Just enkelhet är viktigt och så skönt när det gäller lunch, som gärna får gå snabbt att tillaga och inte lämna en massa disk. Jag älskar omelett och jag älskar svamp, så den bästa omeletten är självklart trattkantarellomelett!

Hannas trattkantarellomelett
2 portioner
5 ekologiska ägg
2 msk vatten
1 näve trattkantareller urvattnade
1 näve salladslök
Salt
Peppar
Olivolja

Fräs trattkantareller och salladslök i olivolja.
Vispa ägg och tillsätt vatten.
Slå över äggen i pannan.
Krydda och avsluta i ugnen för att slippa vända.
Servera med en god sallad.

Mums, vego och eko-reko!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej december!

Äntligen kom den, vintern med minusgrader och ett lätt snötäcke. Jag blir direkt så mycket gladare och lättare till sinnet. Förs...