Här om dagen åt vi en riktigt enkel och god lunch. Just enkelhet är viktigt och så skönt när det gäller lunch, som gärna får gå snabbt att tillaga och inte lämna en massa disk. Jag älskar omelett och jag älskar svamp, så den bästa omeletten är självklart trattkantarellomelett!
Hannas trattkantarellomelett
2 portioner
5 ekologiska ägg
2 msk vatten
1 näve trattkantareller urvattnade
1 näve salladslök
Salt
Peppar
Olivolja
Fräs trattkantareller och salladslök i olivolja.
Vispa ägg och tillsätt vatten.
Slå över äggen i pannan.
Krydda och avsluta i ugnen för att slippa vända.
Servera med en god sallad.
Mums, vego och eko-reko!
onsdag 24 oktober 2012
Trattkantarellomelett
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Lugna dagar
Mars har fyllts med lugna helger med långa promenader, tv-serier, små vårtecken och vila. Medan vardagen har varit fylld med skola ...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Vi har haft höstlov tonåringarna och jag. Först tänkte jag inte vara ledig, killarna är stora och har mest egna planer men sedan tän...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar