Lax med kokt potatis, sallad och en gräddfilssås med dill, mums för hela familjen.
Roligt med ett nytt recept på lax. Tillagades genom att man först tog bort skinnet. Kryddade och tog på honung för att sedan skaka i en påse med mjöl innan stekning. Laxen fick en god lite knaprig yta. Ett recept jag kommer att göra flera gånger.
Första recension på matkassen: enkelt, skönt, nya recept utan att behöva tänka, variation och fina råvaror och självklart eko-reko!
onsdag 31 oktober 2012
Måndagens middag från matkassen!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej december!
Äntligen kom den, vintern med minusgrader och ett lätt snötäcke. Jag blir direkt så mycket gladare och lättare till sinnet. Förs...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Precis som mina barn gör så växte jag upp i en av Stockholms södra förorter, Bagarmossen. En klassisk förort utbyggd under en tid då man sta...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar