I helgen gjorde vi pizza. Så himla gott och mysigt. Hela familjen var så nöjd och alla valde favoritpåläggen. Trollungen ville ha salami, tomatsås och mozzarella. Jag valde två olika små varianter en med tomatsås, kantareller, mozzarella och ruccola och en med tomatsås, mozzarella, parmaskinka och ruccola. Fördelen med att göra pizza är att man kan äta kött men väldigt lite och uppskatta det enormt, mums.
måndag 17 september 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Ett besök i Tåkern
Jag har varit ett par dagar med jobbet i Östergötland för verksamhetsplanering. Och vilka dagar vi fick. Hösten är verkligen otrolig...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Precis som mina barn gör så växte jag upp i en av Stockholms södra förorter, Bagarmossen. En klassisk förort utbyggd under en tid då man sta...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar