måndag 29 januari 2018

Tänk vi har en 6-åring!

I helgen firade vi lilla trollungen som inte är så liten längre. 6 år och ska ju till och med börja skolan efter sommaren. Han ville bjuda på brunch med pannkakor, frukt, chark och mozzarellasallad  och till fika glasståg och pappas kanelbullar. Det blev lagom med fix för två trötta föräldrar som helt hade missat att planera tiden dagen till ära. Men det gjorde inte så mycket trollungen blev nöjd, allt blev gott och vi hann umgås med nära och kära. Det flesta ingredienser var ekologiska ca 80% av det vi bjöd på. Trollungen fick superfina leksaker och mycket som han önskat sig även om det flesta leksaker inte var eko-reko väldigt svårt det där när det blir äldre.
Trollungen han är så härlig äventyrlig och lite rastlös, superduktig på att leka och gillar sport som fotboll och tennis. Älskar djur och vill helst ha hela släkten nära sig alltid. Han kan skratta med ögonen och om han flinar då vet man att nu är det bus på gång. Det ska blir så roligt att se hur han utvecklas vår stora lilla kille som vi älskar så mycket.  
Efter kalaset tog vi en promenad till lekparken och avslutade kvällen med lördagsgodis och Smurfarna 3. En fin dag helt enkelt!
/Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sommarens första semestervecka

Det blev en fin första semestervecka på Mörkö. Vädret har verkligen varit fantastiskt.  Vi har ätit glass i stora lass, en massa...