fredag 21 november 2014
Eko-reko stekt ris
Vår favoritlunch just nu är stekt ris med grönsaker. Vegetariskt och gott och med eko-reko ingredienser. Idag använde vi till två personer: kokt ris, 1 morot, 1/2 paprika, 1/3 purjolök, 4 skogschampinjoner, 2 msk soja och 2 msk woksås. Bara att hetta upp olja och fräsa grönsakerna i sojan och woksåsen avsluta med risen i ett par minuter. Färdigt att servera och en bra eko-reko lunch!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Sommarlovet börjar nu!
Nu har barnen sommarlov och jag känner så igen den där känslan. Av att sommaren känns oändlig. Tröttheten landar i kroppen och sovmorgon s...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
I helgen firade vi vår yngsta trollunge som nu inte är så liten längre, på hans 13-årsdag. Tillsammans med nära och kära. Önskemålet...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar