onsdag 18 augusti 2021

Augusti, fjällvandring i Jämtland 💛

 
I början av augusti vände vi våra näsor norrut och åkte till Bratteggen. Jag älskar att vara där i augusti. Det oändliga vyerna, blommorna som fortfarande blommar, den friska luften, vindarna och alla bär man kan plocka. I år blev det både hjortron och blåbär, lycka. Vi gjorde flera dagsturer och en lite längre tur med tältning som blev väldigt bra. 
 
Vi hittade ett riktigt fint ställe på Ottfjället att tälta på och vädret var perfekt blå himmel och inte över 20 grader. Trollungarna var superduktiga och orkade med både toppturer och att bära lite mera i ryggsäckarna vilket är tur nu när det äter lite mer och den vanligaste frågan vi får är vad blir det för mat? Godaste våfflan åts vid Fröå Gruva och en dag åkte vi till Åre för att titta lite i affärer och äta lunch på Åre Ölcafé en favorit. En riktigt fin semestervecka som uppskattades av hela familjen och som bjöd på äventyr, storslagna vyer och en massa god mat. 
/Hanna  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Första juni och årets första dopp

Första juni bjöd på årets första dopp efter en härlig långpromenad runt sjön och årets första rabarberpaj till efterrätt. En skö...