tisdag 21 januari 2020

Bästa restfesten - Fried rice!

Jag jobbar i regel hemifrån 1 dag/vecka och då brukar det bli restfest till lunch. Idag blev det en favorit fried rice. I dag fräste jag upp lök, morot, vaxbönor och ris i lite soya, fisksås och chiliflakes. Avslutade med att pressa över lite citron och serverade med vegans majonnäs. Så enkelt och gott! Bra för både plånbok och miljön (alla ingredienser var eko-reko).
/Hanna

2 kommentarer:

  1. Det låter verkligen gott! Jag åt en svampomelett till lunch idag. Så smidigt ju. Det enkla är oftast det godaste.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter supergott och jag instämmer det enkla är oftast det godaste.

      Radera

Boktips Jul på det lilla hotellet vi havet

Jenny Colgan har gjort det igen, skrivet en feel-good bok om människorna som lever på den fiktiva ön Mure. Vi får återigen följa Flora och F...