Här kommer ett bra boktips. Det är inte vilken kokbok som helst utan en bok full av kunskap om hur mat ska smaka när den är som bäst i säsong och hur vi kan handla efter säsong för att få ut maximalt av råvarornas smaker. Kunskap som vi tappat nu när vi kan handla tomater och jordgubbar året runt. Härlig inspirerande läsning helt i eko-reko anda!
söndag 5 augusti 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Påsklov 2024
Jag har förstått att för många är påsken den härligaste av högtider. Utan stress och krav. Och jag är benägen att hålla med. Vi ...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Jag har skrivit ett bokmanus. Jag måste erkänna nästan skryta för jag är himla stolt över mig själv. Att jag som har dyslexi och aldrig rikt...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar