Här kommer ett bra boktips. Det är inte vilken kokbok som helst utan en bok full av kunskap om hur mat ska smaka när den är som bäst i säsong och hur vi kan handla efter säsong för att få ut maximalt av råvarornas smaker. Kunskap som vi tappat nu när vi kan handla tomater och jordgubbar året runt. Härlig inspirerande läsning helt i eko-reko anda!
söndag 5 augusti 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Julbord på Långbro värdshus
Igår åt vi årets första julbord på Långbro värdshus. Väldigt mysigt och gott. Att få tid tillsammans med tonåringarna och sitta lä...
-
Jag har varit ledig i två veckor. Vädret har varit växlande och den mesta av tiden har jag varit i vårt sommarhus vid havet. Äti...
-
Idag hittade jag av en slump ett digitalt verktyg som jag tycker att det borde pratas mer om CIX . Verktyget hjäper dig som konsult, entrep...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar