Ibland hittar man rätt med ett recept och ibland går det en bara förbi och man gör det inte igen. I helgen hittade jag rätt med en tvist på ett recept jag hittade på nätet på glutenfria scones. Väldigt enkelt och gott! Vi åt våra med smör och hemmagjord sylt på hallon och röda vinbär.
Glutenfria scones:
2 dl glutenfri mjölmix
2 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosmjöl
2 tsk bakpulver
2 dl filmjölk
50 gram smör
1 nypa salt
Blanda alla torra ingredienser. Tärna i smör och häll i filmjölken. Blanda med fingrarna. Rulla till bollar och lägg i muffinsformar. Tryck till och skåra med en kniv. Grädda i ugnen ca 10 minuter på 250 grader.
Det här receptet kommer vi att göra många gånger jag och trollungarna, så mumsigt!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Dagarna i mars och förändringens vindar
Just nu känns dagarna lite tunga. Jag försöker tänka positiva tankar, fokusera på det som är bra och se till att jag får återhäm...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Jag har skrivit ett bokmanus. Jag måste erkänna nästan skryta för jag är himla stolt över mig själv. Att jag som har dyslexi och aldrig rikt...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar