Jag får ofta frågan om det inte är dyrt, för dyrt med ekologisk mat? Och mitt svar blir alltid det samma; att satsa på bra giftfri mat är en investering i sig själv och sitt liv. Visst är kött dyrare men jag behöver inte äta kött eller fisk varje dag. Jag kan handla smartare, slänga mindre mat och handla mera i säsong. På så sätt blir det inte så kostsamt och då ligger jag på över 90% ekologiska varor i min matkasse. Jag önskade dock att alla hade samma möjlighet så handla mera eko-reko så att utbudet blir större och priserna pressas!
tisdag 11 februari 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Två semesterveckor
Jag har varit ledig i två veckor. Vädret har varit växlande och den mesta av tiden har jag varit i vårt sommarhus vid havet. Äti...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
I helgen firade vi vår yngsta trollunge som nu inte är så liten längre, på hans 13-årsdag. Tillsammans med nära och kära. Önskemålet...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar