Jag får ofta frågan om det inte är dyrt, för dyrt med ekologisk mat? Och mitt svar blir alltid det samma; att satsa på bra giftfri mat är en investering i sig själv och sitt liv. Visst är kött dyrare men jag behöver inte äta kött eller fisk varje dag. Jag kan handla smartare, slänga mindre mat och handla mera i säsong. På så sätt blir det inte så kostsamt och då ligger jag på över 90% ekologiska varor i min matkasse. Jag önskade dock att alla hade samma möjlighet så handla mera eko-reko så att utbudet blir större och priserna pressas!
tisdag 11 februari 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej december!
Äntligen kom den, vintern med minusgrader och ett lätt snötäcke. Jag blir direkt så mycket gladare och lättare till sinnet. Förs...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Precis som mina barn gör så växte jag upp i en av Stockholms södra förorter, Bagarmossen. En klassisk förort utbyggd under en tid då man sta...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar