tisdag 14 september 2021

Att få skörda

Det gick inte så bra för våra odlingar i år då rådjuren åt upp väldigt mycket av våra grödor tidigt. Jag blev lite nedstämd och valde därför att inte så under sommaren även om det såklart hade varit ett alternativ och väldigt bra såhär nu i september. Så det som blev kvar var våra bärbuskar, potatisen, örter, vindruvorna som blev riktigt goda i år och massor av tomater som vi odlat i krukor uppe på vår altan. Tomater, finns det något godare! Vi har nu ätit tomater varje dag i två veckor och har fortfarande en massa kvar, lycka! Favoriten har varit caprese, solmogna tomater med en riktigt god buffelmozzarella. Så tacksam över att en del av odlingen åtminstone klarade sig. 
/Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sitges och sommarens sista suck

Vi förlängde sommaren med att resa till Sitges, söder om Barcelona. Veckan bjöd på sol, värme, salta bad och ljuvlig mat! Vi kun...