måndag 6 februari 2017

Lilla trollungen har fyllt 5 år

Tänk nu har han fyllt fem år. Han som föddes med ljust fjun på huvudet och en isande blå blick. Som man kände redan från början var sin egen och skulle bli ett äventyr som var den pusselbiten som saknades hos oss i vår familj.

I söndags hade vi släktkalas för att fira honom så vi bjöd in på brunch och fika för det allra närmsta. Brunchen bestod av bröd och pålägg, en sallad med rödkål och salta mandlar, pannkakor med sylt, frukt och smoothie. Lagom och det flesta ingredienserna var ekologiska. Till fikat blev det marängtårtor och vetelängd, affärsbakad. Tyvärr var varken vetelängden eller marängbottnarna ekologiska det fanns helt enkelt inte. Gästerna verkade nöjda och vi mös av att umgås med familjen. Bara att höra allt skratt och bus värmde hjärtat. Så mycket lek. Precis så ska ett kalas vara. För oss vuxna gavs det tid för umgänge vilket också är viktigt. Att få sitta ner och prata. Stämma av nuläget i livet. En fin söndag som värmer hjärtat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Första snön

  Den första snön har kommit och med den ljuset, så skönt! Det har varit så himla mörkt och grått. Nu håller jag tummarna för att vi...