onsdag 9 mars 2016
Flatbread från green kitchen stories
Idag har jag gjort flatbread för andra gången. Använde green kitchen stories grundrecept men gjorde om det lite efter det som fanns hemma. Receptets bas blev ett broccolihuvud finhackat, två finrivna morötter, 1,5 dl mandelmjöl, 3 ägg, 1 dl riven ost, solroskärnor, salt och peppar. Brödet smetade jag ut på en plåt och gräddade på 200° i ca 20 minuter. Enkelt, eko-reko och supergott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Skördetid och äppelår
I år fick inte vi något lyckat odlingsår. Tiden och orken räckte inte riktigt till och lusten infann sig inte riktigt. Därför är jag...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Den här hösten har jag bestämt mig för att utmana mig själv och lära mig någonting nytt. Drömmen skulle vara att kunna sticka egna...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar