onsdag 9 mars 2016
Flatbread från green kitchen stories
Idag har jag gjort flatbread för andra gången. Använde green kitchen stories grundrecept men gjorde om det lite efter det som fanns hemma. Receptets bas blev ett broccolihuvud finhackat, två finrivna morötter, 1,5 dl mandelmjöl, 3 ägg, 1 dl riven ost, solroskärnor, salt och peppar. Brödet smetade jag ut på en plåt och gräddade på 200° i ca 20 minuter. Enkelt, eko-reko och supergott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Lugna dagar
Mars har fyllts med lugna helger med långa promenader, tv-serier, små vårtecken och vila. Medan vardagen har varit fylld med skola ...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Vi har haft höstlov tonåringarna och jag. Först tänkte jag inte vara ledig, killarna är stora och har mest egna planer men sedan tän...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar