onsdag 9 mars 2016
Flatbread från green kitchen stories
Idag har jag gjort flatbread för andra gången. Använde green kitchen stories grundrecept men gjorde om det lite efter det som fanns hemma. Receptets bas blev ett broccolihuvud finhackat, två finrivna morötter, 1,5 dl mandelmjöl, 3 ägg, 1 dl riven ost, solroskärnor, salt och peppar. Brödet smetade jag ut på en plåt och gräddade på 200° i ca 20 minuter. Enkelt, eko-reko och supergott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej december!
Äntligen kom den, vintern med minusgrader och ett lätt snötäcke. Jag blir direkt så mycket gladare och lättare till sinnet. Förs...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Precis som mina barn gör så växte jag upp i en av Stockholms södra förorter, Bagarmossen. En klassisk förort utbyggd under en tid då man sta...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar