Idag åt vi en riktigt god eko-reko middag. Grönsaksbiffar i pitabröd med grekisk sallad och en sås med ajvar. Här kommer recepten!
Ajvar coleslaw:
2 dl crème fraîche
5 dl riven vitkål
2 msk ajvar
1 msk majonnäs
Salt
Peppar
Blanda alla ingredienser och krydda efter tycke och smak.
Grekisk sallad:
1/2 paket fetaost
1liten rödlök
1 näve plommontomater mini
2 nävar valfri sallad
Kalamataoliver
Olivolja
Vitvinsvinäger
Salt
Peppar
Blanda alla ingredienser i en trevlig skål.
Ugnsrostad sötpotatis:
2 st sötpotatisar
Olivolja
Salt
Ugnsrosta i 20 minuter på 200 grader .
Pitabröd och grönsaksbiffar handlade jag i affären.
Smaklig spis!
tisdag 4 december 2012
Grönsaksbiffar i pitabröd med goda tillbehör
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Dagarna i mars och förändringens vindar
Just nu känns dagarna lite tunga. Jag försöker tänka positiva tankar, fokusera på det som är bra och se till att jag får återhäm...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Jag har skrivit ett bokmanus. Jag måste erkänna nästan skryta för jag är himla stolt över mig själv. Att jag som har dyslexi och aldrig rikt...
Ser gott ut! :)
SvaraRadera