Här kommer ett bra boktips. Det är inte vilken kokbok som helst utan en bok full av kunskap om hur mat ska smaka när den är som bäst i säsong och hur vi kan handla efter säsong för att få ut maximalt av råvarornas smaker. Kunskap som vi tappat nu när vi kan handla tomater och jordgubbar året runt. Härlig inspirerande läsning helt i eko-reko anda!
söndag 5 augusti 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Sommarlovet börjar nu!
Nu har barnen sommarlov och jag känner så igen den där känslan. Av att sommaren känns oändlig. Tröttheten landar i kroppen och sovmorgon s...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
I helgen firade vi vår yngsta trollunge som nu inte är så liten längre, på hans 13-årsdag. Tillsammans med nära och kära. Önskemålet...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar