Här kommer ett bra boktips. Det är inte vilken kokbok som helst utan en bok full av kunskap om hur mat ska smaka när den är som bäst i säsong och hur vi kan handla efter säsong för att få ut maximalt av råvarornas smaker. Kunskap som vi tappat nu när vi kan handla tomater och jordgubbar året runt. Härlig inspirerande läsning helt i eko-reko anda!
söndag 5 augusti 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
En helg i november
Dagarna i november bjuder på gråväder, vila och lugn. Vi har mycket tid hemma. Plockar undan höstens kläder och plockar fram vintern...
-
Jag har varit ledig i två veckor. Vädret har varit växlande och den mesta av tiden har jag varit i vårt sommarhus vid havet. Äti...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar