måndag 6 februari 2017

Lilla trollungen har fyllt 5 år

Tänk nu har han fyllt fem år. Han som föddes med ljust fjun på huvudet och en isande blå blick. Som man kände redan från början var sin egen och skulle bli ett äventyr som var den pusselbiten som saknades hos oss i vår familj.

I söndags hade vi släktkalas för att fira honom så vi bjöd in på brunch och fika för det allra närmsta. Brunchen bestod av bröd och pålägg, en sallad med rödkål och salta mandlar, pannkakor med sylt, frukt och smoothie. Lagom och det flesta ingredienserna var ekologiska. Till fikat blev det marängtårtor och vetelängd, affärsbakad. Tyvärr var varken vetelängden eller marängbottnarna ekologiska det fanns helt enkelt inte. Gästerna verkade nöjda och vi mös av att umgås med familjen. Bara att höra allt skratt och bus värmde hjärtat. Så mycket lek. Precis så ska ett kalas vara. För oss vuxna gavs det tid för umgänge vilket också är viktigt. Att få sitta ner och prata. Stämma av nuläget i livet. En fin söndag som värmer hjärtat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Dagarna i mars och förändringens vindar

Just nu känns dagarna lite tunga. Jag försöker tänka positiva tankar, fokusera på det som är bra och se till att jag får återhäm...