Reflux och esofagit

Många av mina närmsta vänner vet att jag lider av Reflux och ett par gånger per år får esofagit, inflammation i matstrupen. Refluxen jag får beror på två bråck ett mellan magsäcken och matstupen och ett bråck mellan matstrupen och magmunnen.

Dessa två bråck gör att jag vissa dagar har en brännande känsla bakom bröstbenet som gör väldigt ont i kombination med halsbränna och illamående. Ändå har jag en ganska lindrig variant av denna vanliga sjukdom. För att må ok dricker jag sällan kaffe och jag sover med huvudet högt, äter inte efter kl 19.00 och alkohol går inte alls så där blir det max ett glas vin på helgen. Jag äter medicin vid behov och ibland är dosen högre och ibland är den mindre men jag har nästan aldrig dagar helt utan medicinering.

Så var jag på en kurs i ledarskap och satt och prata med en fantastisk kvinna som berättade att hon haft det precis likadant men idag inte alls behöver äta medicin varje dag utan bara vid få tillfällen. Jag tog del av hennes historia där allt handlade om kosten och att lägga om i hennes fall kosten till att utesluta gluten och största delen av kolhydraterna i form av ris, pasta och potatis. Däremot åt hon rotfrukter. Hon berättade att hon inte ät strikt LCHF utan att det ibland slank ner lite allt möjligt och efter dessa tillfällen behövde hon medicinen igen. Jag blev så nyfiken att jag kände att jag borde prova, vad har jag att förlora? Ingenting - allt?

Efter ett par dagar och surfande på nätet och Kostdoktorn fattade jag ett beslut, att prova. Nu efter fem dagar utan gluten, kolhydrater och socker mår jag mycket bättre och min medicinering har jag kunnat minska från 40 mg till 20 mg istället. Så håll tummarna nu att det här ska funka! Inte så eko-reko men min vardag det med!

Kommentarer

 1. Hej

  Jag har en tävling i min blogg nu, i samarbete med underbara Beach House Company. Tävlingen avslutas imorgon kl 13! http://blogg.alltforforaldrar.se/drommenom11barn/2014/12/14/julkalendertavling-14-december-3-advent/

  Vinstvärde 749kr/vinnare, tre vinnare i samma tävling!

  Kommer nya tävlingar VARJE DAG nu :)

  SvaraRadera
 2. horny goat weed extract for male vitality and new vitality male enhancer and effective male vitality supplements infowars suoer male vitality super male vitality pro article super male vitality drug test max 4 men max vitality male stamina gel in pakistan alex jones male vitality memes male vitality system restoration male vitality truthnutra infowars store super male vitality coupon code chuck uygur super male vitality does infowarslife male vitality have an expiration date male vitality supplements alex jones Where to buy Vitality RX?Buy Vitality RX male enhancement through the brand’s website. The product is available on a free trial offer. Buy Vitality RX online from here Vitality RX Review - Side Effects, Benefits, Ingredients, Customer Service NumberPill That Kills Erectile Dysfunction Gets Biggest Deal In Shark Tank Historyever before had the judging panel unanimously decided to each invest over a million dollars into a potential company.
  http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg