onsdag 18 augusti 2021

Augusti, fjällvandring i Jämtland 💛

 
I början av augusti vände vi våra näsor norrut och åkte till Bratteggen. Jag älskar att vara där i augusti. Det oändliga vyerna, blommorna som fortfarande blommar, den friska luften, vindarna och alla bär man kan plocka. I år blev det både hjortron och blåbär, lycka. Vi gjorde flera dagsturer och en lite längre tur med tältning som blev väldigt bra. 
 
Vi hittade ett riktigt fint ställe på Ottfjället att tälta på och vädret var perfekt blå himmel och inte över 20 grader. Trollungarna var superduktiga och orkade med både toppturer och att bära lite mera i ryggsäckarna vilket är tur nu när det äter lite mer och den vanligaste frågan vi får är vad blir det för mat? Godaste våfflan åts vid Fröå Gruva och en dag åkte vi till Åre för att titta lite i affärer och äta lunch på Åre Ölcafé en favorit. En riktigt fin semestervecka som uppskattades av hela familjen och som bjöd på äventyr, storslagna vyer och en massa god mat. 
/Hanna  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Födelsedagslunch för stora trollungen

  Våran stora trollunge har nu fyllt 15 år och firats i dagarna tre. På själva födelsedagen blev det fika, kompishäng och filmkväll....