söndag 27 oktober 2019

Födelsedagsfirande deluxe

Igår fyllde stora trollungen 11 år. Vi startade morgonen med en extra god frukost och liten morgonpresent. Alla var på bra humör och ute öste regnet ner. Hälften av familjen gick på fotbollsträning men jag och födelsedagsbarnet myste kvar länge framför tv:n. Så skönt att inte behöva gå ut alls utan bara sitta kvar i pyjamas och dricka nya favorit smoothien gjord på blåbär, svarta vinbär, banan och vaniljyoghurt, mums.

Efter vi myst runt var det dags att påbörja kalasfix för klockan två kom gästerna, familj, släkt och faddrar. Vi bjöd på sötpotatissoppa med fetaost och rostade pumpakärnor, en riktigt succé och efter det sötsaker. Mysigt och jag tror aldrig att vi varit i fas så mycket som inför detta kalas. Ingen stress alls faktiskt och all städning hade vi gjort dagen innan, väldigt skönt! Vi han prata och umgås med alla gäster utan flackande i blicken eller att bli stående hela eftermiddagen i köket. Lärdom till nästa kalas, städa dagen före, kök tårta och bjud på soppa.

Efter att vi sagt hejdå till alla gäster hann klockan bli över sex, så då lekte vi med presenterna en stund innan vi kraschade i soffan med ostbricka och äventyrsfilm. Alla trötta men nöjda. Tänk nu har vi en 11-åring här hemma och det känns så häftigt på något vis.
/Hanna  Bilden kan innehålla: 3 personer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar