onsdag 9 mars 2016
Flatbread från green kitchen stories
Idag har jag gjort flatbread för andra gången. Använde green kitchen stories grundrecept men gjorde om det lite efter det som fanns hemma. Receptets bas blev ett broccolihuvud finhackat, två finrivna morötter, 1,5 dl mandelmjöl, 3 ägg, 1 dl riven ost, solroskärnor, salt och peppar. Brödet smetade jag ut på en plåt och gräddade på 200° i ca 20 minuter. Enkelt, eko-reko och supergott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Två semesterveckor
Jag har varit ledig i två veckor. Vädret har varit växlande och den mesta av tiden har jag varit i vårt sommarhus vid havet. Äti...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Jag har varit ledig i två veckor. Vädret har varit växlande och den mesta av tiden har jag varit i vårt sommarhus vid havet. Äti...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar