måndag 8 juni 2015

Och så blev det grillsäsong med bästa tillbehören!

Sommaren är verkligen grillsäsong, så också för oss! Mina eko-reko favoriter på grillen är majskolv, aubergin, zucchini, skogschampinjoner och paprika eller riktigt goda hamburgare (vegetariska funkar lika bra). Tillbehören vill jag ska vara många och gärna i combon sött och salt. Favoriten just nu är melon och fetaostsallad så gott!


Melon och fetaostsallad (recept för 4 personer):
4 nävar valfri Sallad
1/2 Vattenmelon i bitar
1 Rödlök
Blandade oliver
1 pkt Fetaost

Dressing till rödlöken:
Olivolja
Citron
Salt
Peppar

Blanda alla salladsingredienser men inte rödlöken. Hacka rödlöken och lägg i en skål, häll över olivolja, pressa citron, salta och peppra. Låt rödlöken ligga och dra minst i 20 minuter innan salladen serveras med löken på! Smaklig eko-reko spis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sitges och sommarens sista suck

Vi förlängde sommaren med att resa till Sitges, söder om Barcelona. Veckan bjöd på sol, värme, salta bad och ljuvlig mat! Vi kun...