fredag 21 november 2014
Eko-reko stekt ris
Vår favoritlunch just nu är stekt ris med grönsaker. Vegetariskt och gott och med eko-reko ingredienser. Idag använde vi till två personer: kokt ris, 1 morot, 1/2 paprika, 1/3 purjolök, 4 skogschampinjoner, 2 msk soja och 2 msk woksås. Bara att hetta upp olja och fräsa grönsakerna i sojan och woksåsen avsluta med risen i ett par minuter. Färdigt att servera och en bra eko-reko lunch!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Sitges och sommarens sista suck
Vi förlängde sommaren med att resa till Sitges, söder om Barcelona. Veckan bjöd på sol, värme, salta bad och ljuvlig mat! Vi kun...
-
Jag har varit ledig i två veckor. Vädret har varit växlande och den mesta av tiden har jag varit i vårt sommarhus vid havet. Äti...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar